Linnea- uppdatering



Fick en kommentar av anonym där det stod: om ni inte uppdaterar, sluta blogga!! 
Förlåt men det är vår blogg, så vi uppdaterar hur mycket eller lite vi vill! 
För det första: varken Ebba eller jag har jättemycket blogglust. Att vi bara får negativa kommentarer gör inte precis saken bättre. Vi kommer snart ha en tävling! Ohh låter det intressant kanske? Håll ut, mer info kommer! 
För det andra: De senaste två veckorna har varit lite kaotiska för mig. Haft väldigt mycket plugg och allmänt mycket att göra. Jag går i nian för er som inte fattat det. I nian är det jättemycket plugg och man måste satsa så mycket mer än i åttan eftersom det här är det sista betyget man får i högstadiet. De betygen kommer påverka ena gymnasieval och hela ens framtid. Jag kommer inte hinna blogga lika ofta längre. Ska dock försöka blogga lite oftare än vad jag gjort den senaste veckan. Men det känns som om mina inlägg blir så otroligt enformiga.

Så all makt åt er, vad vill ni läsa? Skriv några förslag, saker ni tycker är kul eller bara nåt generellt? Utmana oss på challenges! Om ni kommenterar, snälla var lite positivare än vad ni varit. 

Angående frågestundsvideon, vi har inte hunnit redigera den än. Somsagt vi har varit lite upptagna senaste tiden. Men idag bytte vi Ebba och jag. Hon fick alla videoklipp (flera tagningar osv) som låg på min dator och jag fick bilder av henne till att göra en header. Både video och header kommer upp nu i veckan, så håll ut!
En sista grej, kommentera snällt söta ni <3